Supa de zarzavat cu paste fainoase este o supa consistenta, foarte gustoasa si hranitoare.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1 radacina telina
1 pastarnac
1 ceapa alba
1 morcov
2 cartofi
1,5 l apa
2 linguri ulei
2 rosii
100 g paste fainoase
sare
piper (proaspat macinat)
Mod de preparare
Curata morcovul, telina, pastranacul su ceapa, apoi spala-le in apa rece. Taie legumele cat ma marunt si pune-le la fiert intr-o oala cu capac.
La jumatatea timpului de fierbere, adauga cartofii curatati si spalati si rosiile maruntite.
Dupa ce au fiert toate legumele, adauga pastele fainoase (fierte separat) si uleiu. Potriveste supa de gust, adaugand sare si piper, apoi da-o intr-un clocot.
Serveste supa fierbinte, cu verdeata presarata deasupra.
Tipul bucatariei
Internationala