Torturile de fructe sunt foarte gustoase si au avantajul de se prepara foarte rapid.
Foto: barbablu.ro
Timp de preparare
40 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
1 pachet piscoturi (400 g)
2 plicuri budinca vanilie
800 ml lapte
2 linguri zahar
300 g fructe de sezon (banane, capsuni, zmeura)
300 g frisca
Mod de preparare
Prepara crema de budinca potrivit instructiunilor de pe plic, apoi lasa totul la racit. Ai grija sa acoperi budinca cu film alimentar, ca sa nu faca pojghita.
Spala fructele, rupe-le coditele si taie-le felii. In cazul celor care oxideaza, este indicat sa le stropesti cu putina zeama de lamaie.
Intr-o tava inalta, aseza un rand de piscoturi, acopera cu budinca de vanilie si pune un strat de fructe taiate felii. Continua in acest fel pana la terminarea piscoturilor.
Acopera tortul cu frisca, orneaza-l cu fructe si pastreaza-l la rece pana in momentul servirii.
Tipul bucatariei
Internationala