Rulouri de pui cu branza topita, la cuptor

/ / Modificat: 2017-02-22
Rulouri de pui cu branza topita, la cuptor

Iata un preparat gustos si usor de preparat care te scoate din impas atunci cand nu ai suficient timp la dispozitie sa pregatesti pranzul sau cina pentru familia ta: rulouri de pui cu branza topita.

Iata ce ai de facut:

INGREDIENTE pentru 8 bucati

- piept de pui dezosat;
- 8 cuburi de branza topita Mixtett Classico de la Hochland;
- 1-2 legaturi de ceapa verde;
- ciuperci Champignon;
- ulei de masline;
- suc de rosii;
- o legatura de patrunjel verde proaspat;
- sare si piper (dupa gust, se mai pot adauga si alte mirodenii).

MOD DE PREPARARE

Dupa ce ai spalat bine pieptul de pui, taie-l in 8 bucati. Bate fasiile respective cu un ciocan de snitele, apoi condimenteaza-le pe fiecare parte cu sare, piper si mirodeniile tale preferate (oregano, busuioc uscat etc).

Pe fiecare bucata de pui intinde cu cutitul cate un cubulet de branza topita, apoi adauga ceapa si ciupercile tocate marunt. Ruleaza bucatile de pui cu atentie si prinde-le cu scobitori.

Unge tava cu putin ulei de masline, apoi pune rulourile si toarna peste ele suc de rosii. Daca sucul este prea dens, amesteca-l cu 3-4 linguri de apa. Acopera tava cu staniol si las-o la cuptorul incalzit la 180 grade o jumatate de ora sau pana cand vezi ca pieptul de pui s-a rumenit.

Dupa acest interval de timp le scoate tava si puneti presara putin patrunjel proaspat peste rulouri.

In perioada 13 februarie - 9 aprilie 2017, cumpara produse Hochland cu eticheta promotionala si primesti garantat un magnet cu un personaj Disney/Pixar. Inscrie apoi codul de pe eticheta promotionala pe hochland.ro/disney/ si poti castiga un plus Dory sau Nemo.

Taguri Piept de pui

Articole recomandate

Citeste si despre