Briose cu cascaval Delaco Sofia si cabanos

/ / Modificat: 2013-02-06
Briose cu cascaval Delaco Sofia si cabanos

Ingrediente

200 g faina

200 ml lapte

2 oua

2 linguri de ulei

1 plic de praf de copt

100 g cascaval Sofia

100 g cabanos prajit

1 ardei capia copt, in otet

1 lingurita de seminte de susan

Mod de preparare

Ai si tu un copilas pofticios nu-i asa? Atunci aceasta delicioasa gustare cu cascaval Sofia o sa-i placa atat celui mic, cat si tie.

Sa vedem ce trebuie sa facem:

Intai taiem cabanosul rondele, cascavalul cubulete si ardeiul capia fasii subtiri. Amestecam apoi aceste ingrediente cu ouale, laptele si uleiul, pana devine o compozitie uniforma. Adaugam faina si praful de copt, amestecand constant, pentru a evita formarea cocoloaselor.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam formele de briose pe care le umplem cu compozitie.

La final, presaram seminte de susan pe deasupra si punem la cuptor cam 20-30 de minute, pana se rumenesc putin.

Usor de preparat, nu-i asa?

Pofta buna!

Taguri Delaco Cascaval sofia

Articole recomandate

Citeste si despre