Briose cu cascaval Sofia si ciuperci

/ / Modificat: 2013-09-24
Briose cu cascaval Sofia si ciuperci

Ingrediente

(pentru 12 briose)

200 g faina

200 ml lapte

2 oua

2 linguri de ulei

1 plic de praf de copt

100 g cascaval Sofia Delaco

200g ciuperci (proaspete sau conservate)

1 legatura de ceapa verde

1 lingura de frunze de marar

Mod de preparare

O reteta delicioasa de briose, foarte usor de preparat cu cascaval Sofia de la Delaco.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa tai cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi ciupercile cat mai subtire. Dupa ce ai batut bine ouale cu laptele si uleiul, adaugi toate ingredientele pregatite mai devreme.

Aceasta compozitia se toarna peste faina si praful de copt, amestecand bine pana se omogenizeaza.

Intre timp pregatesti o tava cu hartie de copt pe care asezi formele de briose, unse cu putin ulei.

Umple fiecare forma cu compozitia pregatita, insa lasa spatiu de un deget intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.

Pui apoi la  cuptor pentru 35-45 de minute pana brisele devin aurii.

Aceste briose sunt o gustare delicoasa pe care o putem servi atat la micul dejun, cat si ca aperitive la petreceri sau de sarbatori.

Pofta buna!

Taguri Delaco Cascaval sofia

Articole recomandate

Citeste si despre