Briose cu cascaval Sofia si sunca

/ / Modificat: 2013-02-06
Briose cu cascaval Sofia si sunca

(pentru 12 briose)

Ingrediente

200 g faina

200 ml lapte

2 oua

2 linguri de ulei

1 plic de praf de copt

100 g cascaval

100 g sunca

1 legatura ceapa verde

lingurita de patrunjel tocat

lingurita de semnite de floarea soarelui

Mod de preparare

Copilasilor tai o sa le placa la nebunie gustoasele briose cu cascaval Sofia si sunca!

Tot ce trebuie sa faci e sa bati ouale bine, impreuna cu laptele si uleiul. Adaugi mai apoi sunca taiata fasii, cascavalul taiat cuburi, ceapa verde tocata marunt si patrunjelul.

Separat amesteci faina cu praful de copt si  torni peste compozitia lichida, amestecand usor si cu grija sa nu se formeze cocoloase.

Asezi formele unse cu un strop de ulei pe tava rece tapetata cu hartie de copt si le umpli pe 3 sferturi, ca sa ramana loc sa creasca frumos.

Presari abundent seminte de floarea soarelui peste briose si le pui la cuptor pentru 35 - 40 de minute.

Cand s-au rumenit bine le scoti, le lasi putin sa se racoreasca si sunt numai bune de  servit prichindeilor nazdravani!

Pofta buna!

Taguri Delaco Cascaval sofia

Articole recomandate

Citeste si despre