Ingrediente
750 g carne tocata slaba (pasare sau vita)
1 lingurita ghimbir proaspat ras (sau jumatate lingurita ghimbir praf)
patrunjel verde
2 oua
2 catei usturoi
sare si piper dupa gust
100 g crema de branza cu smantana Ceva fin de la Delaco
castravete proaspat si rosii pentru ornat
Mod de preparare
Astazi avem pentru copii o reteta gustoasa cu crema de branza Ceva Fin, pe care o vor adora imediat!
Amesteca carnea tocata cu cele doua oua, ghimbirul ras, patrunjelul taiat marunt, usturoiul si adauga sare si piper dupa gust.
Din compozitia rezultata formeaza chiftelute mici pe care le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le pui la prajit fara ulei, in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10-15 minute. Din cand in cand se intorc chiftelutele pentru a se coace uniform.
Infingem in fiecare chifteluta cate o scobitoare pe care tragem apoi o felie de castravete proaspat si o bucatica de crema de branza cu smantana Ceva fin de la Delaco.
La final ornam cu bucatele de rosie proaspata.
Pofta mare!