Dificultate
usor
Cantitate
2 portii
Timp de preparare
5 minute
Timp de gatit
15 minute
Ingrediente
14 bucati conchiglione nr. 102
1 cutie cu crema de branza Delaco "Ceva Fin" pufos cu smantana
sare
piper alb
20 de fire de chives, tocate marunt
1 lingura de ulei trufat
1/3 ardei iute rosu, tocat marunt
o bucatica de trufa, rasa
3-4 linguri de lapte fierbinte
1 lingura de sampanie, sau vin spumant
sampanie, sau vin spumant, pentru servit
cateva fire de chives, taiate in sferturi, pentru ornat
Mod de preparare
Reteta conchiglione cu crema de branza Ceva Fin este o reteta de paste delicioase pe care o va adora toata familia!
Intai trebuie sa fierbi cu clocot pastele in apa cu sare (circa 1 lingurita de sare la fiecare litru de apa) circa 15 minute sau conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert, se scurg bine de apa.
Separat se amesteca intr-un castron jumatate din crema de branza Ceva Fin cu sare, piper alb, ulei trufat si chives. Cu aceasta compozitie de crema de branza se umplu pastele conchiglione.
Restul de crema de branza se combina cu lapte fierbinte si sampanie, cat sa atinga consistenta unui lichid mai gros. Se servesc pastele cu sos, presarate cu ardei iute tocat si cu trufe rase, ornate cu bucatele de chives.
Pofta mare!