Ingrediente
100g crema de branza Delaco Ceva Fin Cuburi
50g emmentaler Delaco
o lingura de ceapa verde (numai coada)
2 linguri marar verde tocat
100g file somon afumat
piper macinat
Mod de preparare
Pentru mesele in familie, mereu ne straduim sa face lucruri deosebite care sa incante privirile. Astazi v-am pregatit o reteta cu care va garantam succesul.
Incepe preprarea prin a amesteca crema de branza cu emmentalerul ras prin razatoarea mica, ceapa verde, mararul si 50 de grame de somon taiat cubulete mici, si asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust. (Cu siguranta piticul tau va fi mai mult decat incantat sa te ajute la amestecul ingredientelor, asa ca nu ezita sa ii ceri ajutorul.)
Imparte pasta obtinuta in doua, astfel din prima parte formeaza bilute mici pe care le treci prin marar tocat, iar din a doua umple cateva fileuri de somon, ruleaza-le si portioneaza-le in bucati mici.
Pentru a finaliza aperitivele, formeaza minifrigarui cu rosii cherry, ardei gras, castraveti sau orice alte combinatii iti vin in minte.