Mousse de ciocolata amaruie cu mascarpone

/ / Modificat: 2014-10-31
Mousse de ciocolata amaruie cu mascarpone

Ingrediente

250g Mascarpone Delaco

150g ciocolata amaruie 80%

100g zahar

30g cacao pudra

200ml lapte proaspat

Biscuiti crocanti

Mod de preparare

Ce desert avem azi pentru copii? Noi v-am pregatit o reteta delicioasa, perfecta ca gustare hranitoare pentu cei mici.

Intai topeste ciocolata amaruie in bain-marie. Incalzeste separat laptele cu 100g de zahar si cacaua pudra. Cand zaharul s-a topit, adauga ciocolata topita si lasa amestecul sa se raceasca, insa nu in totalitate.

Adauga branza mascarpone si amesteca pana cand obtii o crema omogena.

Monteaza desertul in pahare pentru un aspect mai elegant. Pe fundul fiecarui pahar rupe trei sau patru biscuiti in bucatele potrivite si adauga apoi crema obtinuta. Orneaza cu bucatele de capsune si lasa desertul la frigider pentru aproximativ 1 ora.

Taguri Delaco Alimentatie copii Desert Gustari copii

Articole recomandate

Citeste si despre