Pentru 6 persoane
Ingrediente
250 g de Miez de Lapte
500 g paste
3 linguri de ulei
2 cepe rosii
3 linguri de stafide
1 mar verde
2 linguri ulei de masline
5 linguri de otet balsamic
oregano
sare si piper
Mod de preparare
Pentru o masa delicioasa iti propunem o portie de paste cu branzica Miez de Lapte.
Intai trebuie sa pui pastele la fiert timp de 10 minute. Cand s-au fiert, le scurgi bine de apa, adaugi 2 linguri de ulei de masline si le lasi apoi la racit.
Indeparteaza ambalajul branzicii Miez de Lapte si las-o putin sa se scurga zerul. Intre timp, taie ceapa si mararul marunt. Pune-le intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline si stafidele si lasa-le sa se rumeneasca putin.
Adauga apoi otetul balsamic, mai lasa tigaia aproximativ 30 de secunde, apoi indeparteaza de pe foc si amesteca acest sos cu pastele si delicioasa branzica.
Se presara oregano pe deasupra si se serveste celor dragi.
Pofta buna!