Rulada cu cascaval Delaco Sofia

/ / Modificat: 2014-01-22
Rulada cu cascaval Delaco Sofia

Ingrediente

1 pachet de unt

4 liguri de faina

sare

200 ml lapte

4 oua

300 grame cascaval Delaco Sofia

200 ml smantana

Mod de preparare

Rulada cu cascaval Sofia este o gustare delicioasa pe care copii tai o vor indragi imediat. Se prepara foarte usor si cu siguranta ii va multumi si pe cei mai pofticiosi.

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa topim untul si sa adaugam praful de sare. Treptat  punem cate o lingura de faina si amestecam constant, evitand sa se formeze cocoloase. Adaugam apoi laptele, treptat, pana se incorporeaza bine.

Apoi se ia vasul de pe foc si adaugam ouale, unul cate unul pana cand se absorb bine in compozitie.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina, si o punem la cuptor timp de 20 de minute, pentru a se rumeni frumos.

Scoatem apoi blatul si il rulam cu ajutorul unui prosop umed, lasandu-l 5-10 minute sa se racoreasca. Il derulam apoi pe o folie de celofan si radem pe deasupra cascaval si stropim cu smantana. Il rulam din nou, ii leagam capetele, si presam rulada obtinuta cu ceva greu.

O punem la frigider peste noapte si servim a doua zi micilor mofturosi.

Pofta buna!

Taguri Delaco Cascaval sofia

Articole recomandate

Citeste si despre