Snitel de Pui cu cascaval Delaco Sofia

/ / Modificat: 2013-02-06
Snitel de Pui cu cascaval Delaco Sofia

Pentru 4 portii

Ingrediente

4 felii de piept de pui

4 felii de sunca

4 felii de cascaval Delaco Sofia, groase de 5 mm

1 ou

o ceasca de faina

o cana de fulgi de porumb zdobiti

Mod de preparare

Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare a clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.

Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.

Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.

Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti.

Le poti servi cu garnitura de legume sau salata.

Taguri Delaco Cascaval sofia Alimentatie copii Pui Branza Lactate

Articole recomandate

Citeste si despre