Asociatia Daruieste Aripi distinsa la Gala Societatii Civile pentru digitalizarea dosarelor medicale oncopediatrice

/ / Modificat: 2024-06-21
Asociatia Daruieste Aripi distinsa la Gala Societatii Civile pentru digitalizarea dosarelor medicale oncopediatrice

 

Asociatia Daruieste Aripi a primit joi, 20 iunie, Premiul I la “Sectiunea Programe” a Galei Societatii Civile 2024 pentru Platforma digitala DARA – prima solutie digitala pentru ingrijirea integrata a copiilor cu cancer din Romania.

DARA gazduieste dosarele medicale digitalizate ale micilor pacienti si conecteaza toti specialistii din echipele multidisciplinare, in timp real, inclusiv experti internationali. Medicii au la dispozitie, in orice moment, toate informatiile medicale ale pacientilor si sunt permanent la curent cu starea de sanatate a copilului, oriunde s-ar afla.

“DARA este cea mai inovatoare initiativa pe care am dezvoltat-o in oncologia pediatrica din Romania si este solutia la problemele pe care le-am vazut in cei peste 13 ani de experienta in mijlocul acestor copii. In videoclipul despre DARA se poate vedea cum aceasta solutie digitala simplifica si eficientizeaza ingrijirea copiilor“ a declarat Alina Patrahau, fondatorul si presedintele Daruieste Aripi.

DARA este asistentul digital care simplifica activitatea medicala si elimina “punga cu hartii“ plimbate intre spitale. De asemenea, DARA este un instrument de cercetare si poate fi dezvoltata pe mai departe, pentru diverse servicii si patologii, atat la copii cat si la adulti.

Gala Societatii Civile este cel mai prestigios eveniment anual de recunoastere a activitatii sectorului non-profit din Romania.

Asociatia Daruieste Aripi a fost multiplu laureata pe parcursul anilor la aceasta Gala pentru proiecte in sprijinul copiilor cu cancer din Romania.

Videoclipul despre ceea ce face DARA este disponibil la https://www.daruiestearipi.ro/dara/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Comunicate de presa

Articole recomandate

Citeste si despre