Copilul meu a avut o boala misterioasa timp de 3 luni si am fost socata cand am aflat de ce

/ / Modificat: 2024-08-10
Copilul meu a avut o boala misterioasa timp de 3 luni si am fost socata cand am aflat de ce

O mama din Anglia stia ca ceva nu este in regula cu fetita ei, dar medicii i-au spus in mod repetat ca aceasta este bine. Kirsty Handley sustine ca Peyton, in varsta de 3 ani, nu mai era agitata ca de obicei si a inceput sa aiba simptome ciudate, inclusiv respiratie urat mirositoare persistenta si disconfort nazal.

Kirsty si sotul ei, Craig, au dus-o pe Peyton la medicul de familie de mai multe ori, dar parintii spun ca medicii le-au respins in mod repetat ingrijorarile. Dupa luni fara raspunsuri, parintii au dus-o pe Peyton la camera de urgenta, unde medicii au facut o descoperire socanta.

Intr-o postare pe Facebook, Kirsty sustine ca cabinetul pediatrului lui Peyton a tratat copilul pentru o durere in gat si o infectie, dar nu a gasit niciodata cauza principala a problemei. O vizita rapida la Urgente a dus la gasirea vinovatului - o stafida pe care Peyton si-o pusese in nas pentru a o pastra in siguranta cu cateva luni inainte. Parintii ei sunt recunoscatori medicilor de la urgente, dar frustrati ca medicii obisnuiti ai lui Peyton nu au putut sa o ajute.

Se pare ca stafidele i-au stat mult timp in nas

Potrivit lui Kirsty, Peyton era "foarte obosita" si nu se simtea in apele ei de luni de zile. Mama ei ingrijorata a dus-o la doctor pentru a incerca sa afle ce era in neregula.

"Prima data i-am rugat sa ii verifice nasul in caz ca i s-a blocat ceva acolo (pana la urma, este un copil mic). I-au "verificat" nasul si gatul si au spus ca nasul era curat, dar gatul era putin rosu, asa ca i-au prescris un spray pentru gat, spunand ca aceasta era cauza pentru care nu se simtea bine si mirosul, spunand ca puteau simti infectia", a scris ea pe Facebook.

Indiferent de ceea ce au facut, Peyton a continuat sa se simta rau

Potrivit lui Kirsty, Peyton nu s-a simtit mai bine, asa ca parintii au dus-o din nou la medic pentru o noua examinare si mai multe teste. Cu toate acestea, nu a iesit nimic care sa ingrijoreze cadrele medicale, iar Kirsty a inceput sa se simta neajutorata.

Parintii au observat ca Peyton se simtea inconfortabil atunci cand isi scarpina nasul, iar parintii erau convinsi ca ceva era blocat in caile respiratorii, a relatat BBC.

Parintii ei s-au saturat si au mers la spital

Fetita nu se simtea mai bine, iar simptomele ei ciudate persistau. In timp ce asteptau mai multe informatii de la medicul lui Peyton, au decis sa o duca la camera de urgenta.

Kirsty a scris: "I-au mirosit respiratia si primul lucru pe care l-au spus a fost ca exista un blocaj. In 10 minute au venit doi specialisti ORL extraordinari si au verificat-o. Imediat ce s-au uitat in nasul ei, au putut vedea ceva care il bloca."

Medicii au scos o stafida din una dintre narile fetitei

Parintii nu sunt siguri cum a ajuns stafida in nasul lui Peyton, dar Craig a declarat pentru BBC ca a avut o idee destul de buna. "Te intorci cu spatele timp de doua secunde si ei fac cam ce vor in acel moment", a spus el.

Din fericire, Peyton se simte acum mai bine, iar simptomele ei s-au diminuat.

Tatal ei a glumit: "Categoric, fara stafide".

https://cafemom.com/parenting/toddler-mystery-illness-surprising-cause/the-doctors-pulled-a-raisin-from-the-little-girls-nostril

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala copii Copii

Articole recomandate

Citeste si despre