Barbatul care a batut o tanara in Centrul Vechi si a bagat-o in coma, a fost arestat pentru 30 de zile!

/ / Modificat: 2024-03-01
Barbatul care a batut o tanara in Centrul Vechi si a bagat-o in coma, a fost arestat pentru 30 de zile!

 

Barbatul care a batut o tanara de 25 de ani in Centrul Vechi, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a fost prins inca de luni si retinut pentru 24 de ore. Marti dimineata, a fost dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, cererea fiind admisa de procurori. Individul are 24 de ani si este din Republica Moldova, fiind luptator MMA.

„La data de 24 februarie, in jurul orei 03:30, in timp ce se afla in scara unui bloc situat in Centrul Istoric din Bucuresti, inculpatul, un barbat in varsta de 23 de ani, cetatean moldovean, a lovit-o pe victima in repetate randuri, in special in zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare.

(…) Actionand in modul aratat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimarii vietii victimei, rezultat care nu s-a produs datorita hazardului si a ingrijirilor medicale de specialitate', a transmis luni Parchetul Tribunalului Bucuresti, intr-un comunicat de presa, potrivit Hotnews.ro.

Potrivit Antena 3, cel care a bagat-o in coma pe tanara din Centrul Vechi este Petru Ceban, luptator MMA, care a recunoscut ca a desfigurat-o in bataie. La audieri el le-a spus anchetatorilor ca i s-a parut ca doi barbati vor sa-l talhareasca in timp ce era in scara blocului cu tanara respectiva.

Conform procurorilor, victima, o tanara in varsta de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene si o fractura, care au necesitat internarea de urgenta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Parchetul Tribunalului Bucuresti a transmis ca starea victimei era una stabila. Potrivit unor surse medicale, victima se afla luni in sectia ATI a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, intubata, in stare grava.

  • Surse: hotnews.ro, viva.ro, antena3.ro
  • Foto: antena3.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tentativa de omor Drama Tragedie Coma

Articole recomandate

Citeste si despre