Bebelus de 9 luni, in stare grava dupa ce iubitul mamei i-a dat "imbratisarea ursului"

/ / Modificat: 2024-09-30
Bebelus de 9 luni, in stare grava dupa ce iubitul mamei i-a dat

 

Un copil de noua luni din Missouri se afla in stare grava, dupa ce iubitul mamei sale l-a aruncat in aer si nu a reusit sa il prinda la timp.

Incidentul, care a avut loc pe 14 septembrie, a provocat rani grave bebelusului, fiind internat de urgenta cu hemoragie cerebrala si vanatai la cap.

Waylon a fost gasit de autoritati respirand cu dificultate in timp ce dormea, dupa ce mama sa, care se afla la baie in momentul incidentului, a anuntat autoritatile.

Potrivit anchetatorilor, partenerul femeii, Jordan Boggess, in varsta de 28 de ani, este acuzat ca ar fi provocat aceste leziuni grave in urma unui gest considerat abuziv.

Barbatul a mintit in fata anchetatorilor 

Dupa ce l-a aruncat in aer si nu l-a prins din cauza mainilor transpirate, Boggess ar fi recunoscut ca l-a strans prea tare pe copil la piept pana cand acesta a incetat sa mai planga, spun autoritatile locale. Personalul medical a confirmat ca bebelusul a suferit un traumatism cranian sever si alte leziuni asociate abuzului.

Starea copilului a fost atat de critica incat a fost conectat la un ventilator, suferind de umflaturi cerebrale si mai multe convulsii. Familia sa este profund afectata de aceasta situatie.

Bunica copilului, Christa Newman, a declarat ca daca Waylon va supravietui, viata lui nu va mai fi la fel, previziunile medicilor indicand ca acesta va ramane imobilizat intr-un scaun cu rotile si nu va putea vorbi sau manca singur.

Cu toate acestea, familia a observat mici semne de imbunatatire. Waylon a inceput sa deschida ochii si sa-si miste bratul, oferindu-le celor dragi speranta ca recuperarea este posibila, desi lunga si incerta.

  • Foto: Freepik

Taguri Bebelus Stare de urgenta

Articole recomandate

Citeste si despre