Care este starea fetitei de 7 ani ranita in accidentul din Pantelimon. Micuta a ramas fara un picior

/ / Modificat: 2024-08-01
Care este starea fetitei de 7 ani ranita in accidentul din Pantelimon. Micuta a ramas fara un picior

 

 

Fetita de 7 ani, implicata intr-un accident duminica seara pe soseaua Garii Catelu, in parcarea exterioara a Parcului Pantelimon, a fost detubata. Potrivit purtatoarei de cuvant a Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, starea ei este acum stabila si constienta. Totusi, fetita ramane in continuare la sectia de terapie intensiva.

Raluca Alexandru a declarat pentru Agerpres ca, in urma unui efort de noua ore pentru salvarea piciorului fetitei, medicii au intampinat complicatii care au dus la decizia de a-i amputa piciorul stang. Decizia a fost luata pentru a preveni riscuri suplimentare pentru viata pacientului.

Accidentul s-a produs in parcarea exterioara a Parcului Pantelimon, unde fetita si fratele ei de 9 ani au fost loviti de un autoturism condus de un tanar de 17 ani, alaturi de prietenul sau de 19 ani. In urma impactului, baiatul de 9 ani a fost gasit in stop cardio-respirator si, in ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipele de salvare, medicii au declarat decesul acestuia.

Cei doi tineri din masina au fugit de la locul accidentului, dar au fost localizati si retinuti de politie dupa ce imaginile de la camerele de supraveghere au fost analizate. Tanarul sofer a fost testat cu Alcooltest si DrugTest, rezultatele fiind negative. El a fost retinut pentru 24 de ore si ulterior a primit un mandat de arestare de 30 de zile. Pasagerul a fost, de asemenea, retinut, dar a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre