Cat curaj! Sportiva insarcinata in 7 luni la Jocurile Olimpice de la Paris. A ajuns in optimile de finala la scrima

/ / Modificat: 2024-08-02
Cat curaj! Sportiva insarcinata in 7 luni la Jocurile Olimpice de la Paris. A ajuns in optimile de finala la scrima

 

Scrimera egipteana Nada Hafez a participat la Jocurile Olimpice de la Paris fiind insarcinata in sapte luni. Dezvaluirea a venit dupa ce a pierdut in optimile competitiei de sabie, conform news.ro.

Nada Hafez, in varsta de 26 de ani, se afla la a treia participare olimpica, dupa ce a concurat anterior la Rio in 2016 si Tokyo in 2021, unde s-a clasat pe locurile 36 si, respectiv, 29. Anul acesta, dupa un meci, a facut un anunt surprinzator. Pe Instagram, ea a scris: „Olimpica insarcinata in 7 luni”.

"Se parea ca sunt doua sportive pe plansa, dar in realitate erau trei! Eu, adversara mea si bebelusul meu nenascut!" Hafez a impartasit ca atat ea, cat si copilul ei nenascut au avut de infruntat provocari fizice si emotionale.

"Caruselul sarcinii este greu in sine, dar am luptat si pentru a mentine echilibrul intre viata si sport, ceea ce a fost extrem de obositor, dar a meritat", a spus ea, multumindu-i sotului si familiei pentru sprijinul acordat.

Ea a adaugat ca este mandra ca a ajuns in optimi. Hafez nu este doar o scrimera de elita, ci si fosta campioana nationala la gimnastica in Egipt, conform Federatiei Internationale de Scrima.

De asemenea, a studiat medicina la Universitatea din Cairo si lucreaza ca patolog clinician, conform profilului sau de Instagram.

Chiar daca nu a castigat, Hafez se considera norocoasa. "Aceasta Olimpiada a fost diferita," a scris ea pe Instagram.

"De trei ori «Olimpica», dar de data aceasta purtand un mic olimpic," a adaugat ea, referindu-se la participarea sa la JO 2024.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre