Cat mai costa o nastere la un spital privat din Romania? Alina Ceusan a platit o suma uriasa pentru servicii all-inclusive

/ / Modificat: 2024-08-13
Cat mai costa o nastere la un spital privat din Romania? Alina Ceusan a platit o suma uriasa pentru servicii all-inclusive

 

Alina Ceusan a devenit mama pentru a doua oara si a ales din nou sa nasca la o clinica privata de lux, unde a beneficiat de conditii de top. In data de 8 august, influencerita si sotul ei, Raul, au ajuns la spital dupa ce Alina a inceput sa resimta contractii puternice.

Dupa un travaliu prelungit de 8 ore, Alina a fost supusa unei operatii de cezariana, in urma careia a adus pe lume o fetita sanatoasa, pe nume Perla.

Experienta nasterii a fost impartasita de Alina cu comunitatea ei online, dezvaluind emotiile intense prin care a trecut, dar si detalii despre confortul oferit de clinica.

„Trebuie sa recunosc ca, imediat cum am parasit salonul, tremuram. Eram foarte nervoasa. Cu tot corpul meu tremurand. Stiam ce urmeaza, aveam incredere in doctori si asistente, dar era emotia pozitiva de a o intalni, un nou inceput pentru noi ca familie… si doar faptul ca devin mama, a doua oara. Cand am terminat cezariana, eram dilatata 2 cm, asa ca totul a mers perfect, asa cum era planuit”, a povestit Alina intr-un clip publicat pe retelele de socializare.

Nasterea a fost una de cinci stele, intr-o rezerva de lux, iar costurile asociate unei astfel de experiente nu sunt deloc mici. In mod obisnuit, o cezariana la o clinica privata poate costa intre 10.000 si 20.000 de lei, iar spitalizarea intr-o rezerva privata ajunge la 900-1200 de lei pe noapte.

Pentru un pachet „all inclusive” ca cel de care a beneficiat Alina, pretul se ridica la aproximativ 5.000 de euro, incluzand toate serviciile medicale necesare de la internare pana la externare.

Cu toate acestea, se pare ca vedeta nu a suportat aceste costuri din propriul buzunar. Datorita popularitatii sale pe retelele de socializare, clinica a incheiat un acord de colaborare cu Alina, acoperind o parte semnificativa din cheltuieli in schimbul promovarii.

 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cost nastere Spital privat Alina ceusan

Articole recomandate

Citeste si despre