Ce au mancat cei 88 de elevi care au ajuns de urgenta la spital in Mehedinti

/ / Modificat: 2024-09-23
Ce au mancat cei 88 de elevi care au ajuns de urgenta la spital in Mehedinti

 

In judetul Mehedinti, 88 de copii si doi adulti au ajuns la spital dupa ce au consumat paste cu carne distribuite prin programul "Masa Sanatoasa" in patru scoli. 

Medicii au activat planul rosu, iar specialistii DSP au prelevat probe din mancare pentru a identifica sursa toxiinfectiei alimentare. 

Majoritatea copiilor au prezentat simptome precum dureri abdominale si varsaturi, iar multi au fost externati dupa ingrijiri medicale. 

”A venit acasa, nu a spus nimic, si dupa aia i-a fost rau, a inceput sa vomite, l-am intrebat ce a mancat la scoala, a mancat paste cu sos cu carne, nu se stie cum a fost acel sos ca pastele sper ca au fost bune, daca sosul a fost vechi si mancarea e veche", a declarat bunica unuia dintre copii, potrivit stirileprotv.ro. 

"I-a venit rau copilului acasa si l-am dus, i-au facut o perfuzie si este bine", a spus tatal unui copil, potrivit aceleiasi surse. 

In prezent, autoritatile asteapta rezultatele analizelor de laborator. "Mancarea am vazut-o, sincer, mie nu mi s-a intamplat nimic, nu am mirosit nimic, mi s-a parut mancarea OK, nu a fost, de fiecare data mancam si noi", a declarat Gina Vlaicu, director scoala generala Vladaia.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Elevi Urgenta copii Spital copii

Articole recomandate

Citeste si despre