Cine este copilul care a intrat pe teren, in timpul meciului Romaniei cu Olanda. „Am vrut sa dau mana cu Nita”

/ / Modificat: 2024-07-04
Cine este copilul care a intrat pe teren, in timpul meciului Romaniei cu Olanda. „Am vrut sa dau mana cu Nita”

Marti, in minutul 90 al partidei Romania – Olanda, din optimile EURO 2024, un copil a intrat pe teren si a alergat spre portarul Florin Nita, pe care a vrut sa-l imbratiseze. Copilul a reusit sa ajunga la tricolorul sau preferat, chiar daca a fost alergat de fortele de ordine.

Micul suporter roman voia sa ajunga la Florin Nita!

Momentul in care un copil, care purta un tricou cu harta Romaniei pe piept, a intrat pe teren a fost surprins pe transmisiune. Baiatul a patruns pe gazon chiar in zona in care se afla si mingea si a reusit sa ajunga la Florin Nita. Pustiul a fost atat de fericit, inca nu a ops rezistenta atunci cand oamenii de ordine l-au condus rapid in afara terenului.

Suporterii romani aflati in peluza, in schimb, au inceput sa fluiere si sa arunce cu pahare de plastic in fortele de ordine, care au incercat sa-l impiedice pe copil sa-si indeplineasca marea dorinta.

„Am vrut sa dau mana cu Nita si demult am vrut sa-l vad si sa dau mana cu el. N-am reusit la Ronaldo si am vrut sa fac aici. Si am reusit!”, a povestit, bucuros, baietelul, la Antena 3.

Mai multe imagini AICI.

  • Sursa: b1tv.ro
  • Foto: b1tv.ro, Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil Fotbal

Articole recomandate

Citeste si despre