Cum a reactionat David Popovici, dupa ce a primit doua masini de la Ion Tiriac. ”Am venit doi oameni cu o masina, plecam cu trei masini”

/ / Modificat: 2024-08-16
Cum a reactionat David Popovici, dupa ce a primit doua masini de la Ion Tiriac. ”Am venit doi oameni cu o masina, plecam cu trei masini”

 

Ion Tiriac si-a tinut promisiunea fata de sportivii romani medaliati la Paris si i-a premiat. Desi initial a spus ca pentru fiecare medalie de aur, ofera o masina electrica in valoare de 50.000 de euro, miliardarul s-a razgandit si a premiat si sportivii care au obtinut argint si bronz la Jocurile Olimpice.

Vineri, Ion Tiriac i-a chemat pe toti sportivii medaliati la Paris pentru a-i premia. Latifundiarul a oferit, in total, 22 de masini, in valoare totala de peste un milion de euro. Sportivii de la canotaj, gimnasta Ana Barbosu, dar si David Popovici, care a cucerit aurul si bronzul la inot, au venit sa isi ridice premiile. 

Campionul olimpic la inot a obtinut doua medalii, astfel ca a primit doua masini din partea Fundatiei Tiriac. David Popovici a avut ceva de spus dupa ce si-a primit premiul, multumindu-i afaceristului si atragand atentia guvernantilor cu privire la problemele din sport. 

Ce a spus David Popovici, la premiere

”Am venit doi oameni cu o singura masina, plecam cu trei masini. Va fi o provocare sa le ducem acasa. E bine, nu ma vait. Mi-as dori ca guvernantii sa se tina de cuvant, nu doar asta, ci sa vina cu cat mai multe initiative, sa existe o strategie nationala concreta, indreptata catre sport.

Repet, mesajul pe care l-am transmis este important. Apreciez foarte mult initiativa domnului Tiriac, mi-as dori sa vad cat mai multi oameni de afaceri romani sustinand sportul romanesc, fiecare cum poate si cum doreste. Vreau sa ma bucur de masina.

Greutatea (n.r. medaliei) este simbolica. Reprezinta toti anii prin care am trecut, toate sutimile pe care le-ar doborat, toate kilogramele pe care am reusit sa le ridicam sunt simbolice si astea inseamna greutatea lor. 

Vreau sa felicit Fundatia Tiriac si mi se poare o idee foarte buna pentru sustinerea sportului romanesc. Avem nevoie si de asta”, a spus la microfon David Popovici.

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri David popovici Masina

Articole recomandate

Citeste si despre