Cum este jignita o eleva care a indraznit sa conteste fondul scolii

/ / Modificat: 2019-10-24
Cum este jignita o eleva care a indraznit sa conteste fondul scolii

O eleva de la Liceul Teoretic Traian din Constanta are de suferit dupa ce a indraznit sa publice un tabel prin care a dezvaluit cum se aduna fondul scolii. Presedintele asociatiei de parinti, care este cadru didactic la o scoala din Constanta, spune ca fata "nu a descoperit focul."Iar cinducerea scolii a cerut chiar sanctionarea elevei. 

"Eu nu stiu cum o sa traiesti cu gandul ca pe diploma ta de absolvire o sa ai trecut Liceul Teoretic Traian," i s-a adresat presedintele asociatiei de parinti elevei Roxana Serban, potrivit Adevarul.

Ultimul episod in care eleva sustine ca a fost "jignita si batjocorita" a avut loc la sedinta Consiliului Scolar al Elevilor, la care au participat reprezentantii Asociatiei de parinti si ai Politiei care au sustinut o prezentare privind securitatea si siguranta elevilor.

"S-a trecut de la informarea cu privire la securitatea si siguranta elevilor, la cum sa aruncam mai bine cu pietre in persoana care a dat lucrurile pe fata. De ce sa discutam despre moduri de rezolvare a unei probleme care ne afecteaza pe toti, cand putem sa venim in fata a 30 de elevi si sa aruncam cu pietre intr-o persoana?," scrie Roxana. 

"Nu ai descoperit focul"

Fata a scris si replicile pe care le-a primit din partea presedintele Asociatiei de parinti din Liceul Traian: "Nu ai descoperit focul, daca crezi ca nu mai exista tabele si din anii trecuti, sa stii ca mai exista!"

"Tu nu ai dat fondul scolii, nu am ce discuta cu tine, nu primesc reclamatii de la persoane care nu au contribuit. Cu asta am terminat!"

Roxana Serban spune ca a mers la acea sedinta pentru a discuta despre solutia ca parintii sa nu mai adune bani pentru a sustine invatamantul gratuit, "nu venisem ca sa fiu jignita si batjocorita in fata a 30 de colegi. In plus, mi s-a cerut revocarea din functia de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administratie, intrucat am patat imaginea liceului."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre