De ce nu isi mai doreste Victor Cornea copii cu Andreea Balan: "Mi-a spus de la inceput, la prima noastra intalnire"

/ / Modificat: 2024-07-23
De ce nu isi mai doreste Victor Cornea copii cu Andreea Balan:

 

Andreea Balan, invitata recent intr-un podcast, a discutat deschis despre viitorul relatiei sale cu tenismenul Victor Cornea, cu care este impreuna de peste un an.

Andreea Balan si Victor Cornea formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din lumea mondena. In acest timp, artista si jucatorul de tenis au experimentat momente intense si calatorit impreuna la diverse turnee.

Recent, Andreea Balan a dezvaluit in cadrul unui podcast detalii despre relatia lor, abordand si un subiect sensibil: decizia lui Victor de a nu mai avea copii.

Motivul pentru care Victor Cornea nu mai doreste copii

Andreea Balan a povestit ca Victor Cornea i-a comunicat de la prima lor intalnire ca nu isi mai doreste copii. Motivul din spatele acestei decizii este ca Victor are deja un fiu dintr-o relatie anterioara.

„Exista multa pasiune intre noi. Suntem tineri si frumosi. Eu si Victor avem trei copii. Nu pot spune ca baietelul lui este copilul meu, deoarece este crescut foarte frumos de mama lui, Irina. Este un baietel foarte educat si bine crescut. Dar, avand deja un fiu, am inchis acest capitol.

Victor mi-a spus de la inceput, la prima noastra intalnire, ca are un baietel, ca are 30 de ani si este in plina ascensiune. El a spus ca nu ar putea sa aiba alt copil cel putin in urmatorii 6-7 ani, deoarece tenismenii se retrag pe la 38-40 de ani cand corpul nu mai face fata.

In plus, eu am suferit un stop cardiac la nasterea Clarei si am avut ulterior trei operatii pentru a ma vindeca. Din acest motiv, nu mai pot avea copii”, a dezvaluit Andreea Balan.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Copii

Articole recomandate

Citeste si despre