Diana Maria, fata atacata de urs in Bucegi, a fost inmormantata azi, in rochie de mireasa

/ / Modificat: 2024-07-13
Diana Maria, fata atacata de urs in Bucegi, a fost inmormantata azi, in rochie de mireasa

Diana Maria, fata atacata de urs pe traseul de la Jepii Mici, a fost inmormantata sambata, 13 iulie, in satul natal. Tanara era originara din satul Carligu, din comuna Popricani, judetul Iasi.

La inmormantare au fost prezente zeci de persoane, atat locuitori din sat, dar si colegi, precum si alte persoane care au cunoscut-o pe fata.

„Suntem indurerati, o tara intreaga traieste aceleasi sentimente. Nu putem sa stim cu exactitate ce a fost acolo. Oricum, cel mai trist lucru din lumea aceasta este sa-ti conduci propriul copil pe ultimul drum”, a povestit un participant la inmormantare, pentru Antena 3.

„Este durere mare, foarte mare. Era singurul copil”, a povestit o prietena a mamei Dianei.

Diana Maria se afla cu un prieten pe traseul Jepii Mici, Valea Prahovei cand le-a aparut in cale ursul. Au apucat sa sune la 112, insa totul s-a petrecut foarte rapid. Ursul a apucat-o pe fata de picior si a aruncat-o intr-o rapa foarte Animalul a fost impuscat in cele din urma, fiindca nu voia sa plece de langa cadavrul fetei. Prietenul tinerei a reusit sa se salveze si a fost coborat de salvamontisti in Busteni.

Ultimele cuvinte ale Dianei la 112

Operatorii 112 au fost cei care au auzit ultimele cuvinte ale Dianei. La ora 15:33, prietenul tinerei i-a spus operatorului ca, pe traseu, s-au intalnit cu o ursoaica si ca Diana a luat-o la fuga, iar animalul salbatic este pe urmele ei. La doar un minut diferenta, la 112 a sunat si tanara.

„Ajutor, ma ataca. Ma ataca. Ma ataca”, a strigat fata in telefon, potrivit Observator.

La ora 16:07, baiatul a sunat din nou la 112 pentru a le spune exact unde se afla. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru Diana. Potrivit medicilor legisti, nu atacul ursului a fost cel care a ucis-o, ci cazatura in rapa. Ea a cazut de la peste 100 de metri inaltime si a suferit leziuni grave, iar decesul a survenit rapid, ca urmare a hemoragiei interne. Avea, de asemenea, numeroase fracturi, arata raportul medico-legal. Medicii spun insa ca fata a pierdut mult sange si din cauza muscaturilor de la picioare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie Drama

Articole recomandate

Citeste si despre