Duminica in Herastrau se va vorbi in toate limbile Uniunii Europene

/ / Modificat: 2006-06-09
Duminica in Herastrau se va vorbi in toate limbile Uniunii Europene


 Reprezentantii tarilor Uniunii Europene se intalnesc la ROATA.

Duminica 11 iunie, de la ora 16.00 in parcul Herastrau, copiii se joaca si descopera Europa, in cadrul unui eveniment organizat de delegatia Comisiei Europene si itsy Bitsy FM, reprezentatii tarilor membre si candidate ale Uniunii Europene ii vor ajta pe copii sa afle mai multe lucruri despre statele pe care le reprezinta.

Fiecare tara  vine cu specificul ei, cu jocuri, concursuri si multa animatie. 30 de steaguri vor sta de straja la eveniment.

Gazda va fi ARANBURU – cea mai noua vedeta a postului de radio pentru copii- Itsy Bitsy FM.

Aranburu este ghidul castelului Uniunii Europene de pe site-ul www.descoperaeuropa.ro. Site-ul face parte dintr-un program de comunicare dedicat celor mici al Delegatiei Comisiei Europene si derulat prin DC Comunication. 


Ei au ales Itsy Bitsy FM ca partener in derularea acestui proiect pentru programele educative si atractive pe care le are postul.

Aranburu a castigat repede simpatia copiilor care asculta radioul, este prezent in 2 emisiuni- "Mica Sirena" si "Veste si Poveste" , are un cantecel care a devenit hit pe 99,3 FM iar duminica, pe scena din Herastrau copiii se vor intalni cu el pentru prima oara.

Aranburu va fi insotit de Zapa, Piticul, Mica Sirena si Adriana si pe scena din


Va asteptam cu mic cu mare sa auzim toate limbile Uniunii Europene!

Articole recomandate

Citeste si despre