EURO 2024. Imagini emotionante cu tricolorii si familiile! Cum si-au petrecut jucatorii nationalei timpul inainte de ultimul meci din grupa

/ / Modificat: 2024-06-27
EURO 2024. Imagini emotionante cu tricolorii si familiile! Cum si-au petrecut jucatorii nationalei timpul inainte de ultimul meci din grupa

 

Reintalnire emotionanta pentru tricolori! Jucatorii nationalei s-au bucurat de o dupa-amiaza alaturi de familii, dupa aproape o luna de cantonament intens in Germania, tara gazda de la Euro 2024. Imaginile publicate pe contul oficial de Facebook al Echipei Nationale valoreaza cat o mie de cuvinte!

Familiile jucatorilor au sosit in cantonament pentru patru ore, timp in care sotiile, prietenele, copiii si parintii acestora au avut ocazia sa discute cu ei, sa-i imbratiseze si sa-i incurajeze, scrie News.ro. Aceasta intalnire a fost planificata inca dinainte ca echipa nationala sa ajunga in Germania.

Florin Nita, portarul Echipei Nationale, a fost surprins impletind parul fiicei sale, in timp ce Denis Alibec a preferat sa se retraga si sa asculte sfaturile mamei sale.

Nicusor Stanciu si-a imbratisat sotia si fratii, iar Florin Coman a petrecut timp pretios cu fetita sa de doi ani. 

Andrei Ratiu a fost vizitat de iubita lui, Irene si de fetita lor de 8 luni. Imaginile sunt de-a dreptul emotionante!

Pe Ianis Hagi l-au vizitat parintii, Gheorghe si Marilena Hagi, dar si frumoasa lui sotie, Elena, cu care s-a casatorit anul trecut.

In 26 iunie, Nationala Romaniei a remizat cu Slovacia, 1-1 (R. Marin 37 pen./ Duda 24), dupa un meci intens, la Frankfurt. „Echipa de suflet” a castigat grupa E de la EURO 2024 si s-au calificat in „optimi”, unde vor intalni Olanda.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii de celebritati Fotbal Mondenitati Familii fericite

Articole recomandate

Citeste si despre