Farsa facuta de o fetita de 3 ani. A sunat la 112 si a spus ca tatal ei a facut un lucru grav. Ce au descoperit politistii

/ / Modificat: 2024-08-05
Farsa facuta de o fetita de 3 ani. A sunat la 112 si a spus ca tatal ei a facut un lucru grav. Ce au descoperit politistii

 

O fetita de 3 ani din Slatina, judetul Olt, este cea mai tanara persoana amendata pentru un apel fals la 112. Micuta a sunat la numarul unic de urgenta si a spus ca tatal sau ar fi ucis-o pe mama ei. Politistii au localizat apelul si s-au deplasat imediat la adresa de unde a fost facut apelul. 

Oamenii legii au descoperit ca fetita sunase la 112 intr-un moment in care a fost lasata nesupravegheata. Tatal fetitei nu facuse nimic ilegal, in schimb familia a fost amendata pentru apelul fals la 112. Parintii fetitei au primit o amenda de 500 de lei, pentru apelul fals care a pus autoritatile pe jar. 

Oamenii legii atrag atentia ca apelurile false la numarul de urgenta atrag dupa ele amenzi. Astfel de farse facute de copii sau de adulti duc la sanctiuni de 500 de lei, indiferent ca sunt puse in miscare autoritati precum politia sau serviciul de ambulanta. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Politist 112 Fetita 3 ani

Articole recomandate

Citeste si despre