Fata de 12 ani din Bragadiru, care a disparut dupa ce a plecat de la scoala, a fost gasita

/ / Modificat: 2024-06-19
Fata de 12 ani din Bragadiru, care a disparut dupa ce a plecat de la scoala, a fost gasita

 

O fata in varsta de 12 ani din Bragadiru a fost data disparuta de catre familie in seara de marti, 18 iunie 2024. Din fericire, potrivit ultimelor informatii, tanara a fost gasita. 

Politistii din Bragadiru au localizat-o pe Denisa in localitate. Dupa discutiile avute cu ea, s-a stabilit ca nu a fost victima vreunei infractiuni pe perioada absentei sale.

"I-am sunat sa verific cum merge acasa de la scoala, dar a avut telefonul oprit. Ultima data cand am vorbit cu fiica mea a fost la 18:03", a declarat Irina Larion, mama fetei, conform presei locale.

Denisa Elena Larion, fata data disparuta, este eleva la Scoala Gimnaziala nr. 279 "Sfintii Mihail si Gavril" din Capitala si locuieste pe strada Alunului din Bragadiru.

Conform primelor informatii, dupa orele de scoala, Denisa a ajuns in Parcul Mare din Bragadiru cu un grup de prieteni. Nu a raspuns apelurilor repetate ale mamei sale, iar la 19:36, minora pare sa fi vazut ultimul mesaj de la parintele ei, care o intreba de ce are telefonul oprit. Nu a mai reactionat si de atunci familia nu a mai reusit sa o contacteze.

Spre seara, Denisa a fost transportata cu o masina in jurul orei 21 de catre o femeie care conducea un Volvo XC40 cu numar de Bucuresti. Ea a fost lasata pe strada Smardan, desi familia ei locuieste pe strada Alunului.

 

 

Taguri Copii Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre