Fetita Elenei Udrea a inceput scoala. Mesajul dureros publicat de mama ei, din inchisoare

/ / Modificat: 2024-09-10
Fetita Elenei Udrea a inceput scoala. Mesajul dureros publicat de mama ei, din inchisoare

 

Elena Udrea se afla, de mai bine de doi ani, in arest, avand de ispasit o pedeapsa de sase ani si jumatate. Fiica ei, Eva Maria, a absolvit gradinita vara aceasta, iar acum a intrat in clasa pregatitoare. Fosta politiciana nu i-a putut fi alaturi si a postat un mesaj dureros, din spatele gratiilor. 

Micuta Eva l-a avut alaturi in prima zi din clasa pregatitoare doar pe tatal ei, Adrian Alexandrov, care se ocupa de ea de cand Elena Udrea este la inchisoare. Sotul Elenei Udrea i-a facut cateva fotografii fetitei in prima zi de scoala, iar mama ei le-a publicat pe Facebook, insotite de un mesaj. 

Elena Udrea si-a strigat durerea pentru ca nu a putut fi alaturi de fetita ei in prima zi de scoala. Fosta politiciana a vorbit frecvent despre conditiile din penitenciar si despre faptul ca nu a putut fi langa copilul ei in cele mai importante momente din viata lui. 

Mesajul publicat de Elena Udrea

”Draga mea inima,

Astazi este prima ta zi de scoala, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi in care ar fi trebuit sa fiu acolo, sa-ti tin mana si sa te privesc cum pasesti in aceasta noua aventura. Mi-am dorit atat de mult sa fiu langa tine, sa-ti soptesc ca totul va fi bine si sa te strang in brate, dar, chiar daca sunt departe, te simt aproape cu toata fiinta mea.

De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fara tine este o durere pe care nu o pot descrie in cuvinte. Ma gandesc la tine mereu, fiecare gand, fiecare rugaciune este pentru tine. Stiu ca este greu, si pentru tine, si pentru mine, dar vreau sa stii ca sunt cu tine in fiecare pas, in fiecare emotie, in fiecare zambet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, langa tine.

Sunt atat de mandra de tine! Desi viata ne-a pus la incercare, esti puternica, curajoasa si luminoasa, exact asa cum te-am crescut sa fii. Nu uita, dragostea mea pentru tine nu cunoaste granite, nici ziduri, si nici distante. Intr-o zi, vom fi din nou impreuna si voi putea sa-ti spun cat de mult te iubesc si cat de dor imi este de tine, dar pana atunci, te rog sa stii ca te port cu mine, in fiecare respiratie, in fiecare bataie a inimii mele.

Fii curajoasa, iubita mea, si paseste cu incredere in aceasta noua lume. Voi fi mereu cu tine, chiar si atunci cand nu ma vezi. Te iubesc pana la infinit si dincolo de el. Mama ta, mereu aproape de tine”, a scris fosta politiciana, pe Facebook. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala Clasa pregatitoare Elena udrea

Articole recomandate

Citeste si despre