Imagini socante in trafic, in judetul Harghita: un tata si-a bagat copilul in portbagajul masinii, infasurat intr-un covor

/ / Modificat: 2024-08-04
Imagini socante in trafic, in judetul Harghita: un tata si-a bagat copilul in portbagajul masinii, infasurat intr-un covor

 

Scene socante au fost surprinse pe o strada din judetul Harghita, unde un copil de 11 ani a fost transportat de tatal sau in portbagajul unei masini, infasurat intr-un covor. 

Imaginile, filmate in municipiul Gheorgheni, au aratat masina deplasandu-se cu haionul deschis catre centrul orasului pe DN12C, in plina zi.

Incidentul a fost raportat autoritatilor de un alt participant la trafic, care a observat intreaga scena si a filmat momentul. 

"Va dati seama ca ce e mai rau, nu? Odata ce l-am vazut infasurat in prelata aia, ce e acolo. Dar el a facut semn ca e ok, ca are aer, ca daca nu, ma bagam, opream masina. El a aratat asa cu degetul ca este ok. M-am dus la politie, am aratat. Au spus ca o sa se sesizeze", a declarat un martor, potrivit observatornews.ro.

In urma sesizarii, politia a intervenit imediat. Tatal copilului a explicat gestul ca fiind unul nevinovat, dar autoritatile au considerat actiunea ca fiind periculoasa si inacceptabila.

"Masina era plina dupa camping. A facut pana de cauciuc la bicicleta si nu mai era spatiu in masina pentru a-l duce acasa", a spus tatal copilului, potrivit sursei anterior mentionate.

Ca urmare, parintele a primit un avertisment si doua puncte de penalizare pentru gestul sau. Autoritatile subliniaza importanta sigurantei copiilor in trafic si condamna ferm astfel de comportamente iresponsabile.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copil Calatorie masina copii

Articole recomandate

Citeste si despre