Incident grav la Galati: Un barbat de 81 de ani a impins o femeie cu un bebelus pe scarile unui bloc

/ / Modificat: 2024-10-13
Incident grav la Galati: Un barbat de 81 de ani a impins o femeie cu un bebelus pe scarile unui bloc

Un incident alarmant s-a petrecut recent in Galati, unde un barbat de 81 de ani a fost retinut de autoritati dupa ce a impins o femeie care avea un bebelus intr-un carucior. Din pacate, in urma acestei actiuni, copilul a suferit rani la cap.

Data fiind varsta inaintata a suspectului, procurorii au decis sa-l elibereze, dar l-au plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Evenimentul a avut loc intr-un bloc din oras, unde s-a iscat un conflict intre barbat si femeia de 27 de ani. Barbatul, care ocupa functia de presedinte al asociatiei de proprietari, a reactionat agresiv in timpul discutiei si a impins-o pe femeie in timp ce aceasta incerca sa coboare scarile cu caruciorul. In urma acestei actiuni, femeia a pierdut echilibrul si a cazut, iar in cadere, bebelusul a suferit leziuni la cap.

Potrivit politistilor galateni, incidentul a avut loc pe 2 octombrie 2024, in jurul amiezii. "In urma unor discutii contradictorii in scara blocului, barbatul a devenit agresiv si a impins-o pe femeie. Din cauza impactului, aceasta s-a dezechilibrat si a cazut cu caruciorul, iar copilul s-a ranit in incident", au declarat reprezentantii politiei.

Politistii de la Sectia 1 Politie Galati au intervenit si l-au retinut pe barbat pentru 24 de ore, iar acesta este suspectat de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Sursa : adevarul.ro

Sursa foto: freepik

 

Taguri Incident Femeie Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre