La doar 31 de ani, Maria a adus pe lume 4 copii, insa are doar 34 de kilograme. Povestea ei a uimit pe toata lumea

/ / Modificat: 2024-08-01
La doar 31 de ani, Maria a adus pe lume 4 copii, insa are doar 34 de kilograme. Povestea ei a uimit pe toata lumea

 

La doar 31 de ani, Maria Hammatova a adus pe lume patru copii, reusind sa isi pastreze aceeasi silueta pe care o avea din adolescenta. 

Tanara dezvaluie ca, in ciuda unui regim alimentar consistent, nu reuseste sa castige in greutate. Urmaritorii ei de pe Instagram sunt adesea surprinsi sa afle ca Maria cantareste doar 34 de kilograme.

Maria a devenit cunoscuta pe Instagram datorita povestii sale despre lupta continua de a se ingrasa. 

In ultimii 9 ani, greutatea ei a fluctuat intre 33 si 34 de kilograme. Multi dintre cei care ii vad fotografiile pentru prima data sunt ingrijorati si cred ca sufera de anorexie. Totusi, Maria explica faptul ca starea ei fizica este determinata de factori genetici. Mama si sora ei au avut si ele o constitutie slaba. 

In timpul sarcinilor, desi medicii erau ingrijorati, analizele sale erau mereu normale. De fiecare data cand era insarcinata, reusea sa castige aproximativ 10 kilograme, dar revenea rapid la abdomenul plat dupa nastere.

Criticile nu au intarziat sa apara pe retelele sociale, unii internauti acuzand-o ca ascunde adevarul despre starea sa de sanatate.

„Imi pare rau sa o spun, dar esti anorexica si nu vrei sa recunosti!” Insa, cei care ii urmaresc cu atentie postarile au reactionat si au aparat-o, explicand ca „nu este bolnava. Ea a spus ca mananca orice si nu este pretentioasa. Isi doreste sa castige in greutate, dar asa este gena ei.”

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Slabire Poveste de viata

Articole recomandate

Citeste si despre