Lapte si corn mucegait la o scoala din Bragadiru! Parintii sunt exasperati

/ / Modificat: 2024-09-12
Lapte si corn mucegait la o scoala din Bragadiru! Parintii sunt exasperati

Parintii elevilor de la Scoala Gimnaziala Numarul 1 din Bragadiru se plang, pe retelele de socializare, ca ai lor copii primesc, la pranz, cornuri mucegaite sau deja incepute. Acestia au postat mai multe poze cu mancarea primita de copiii lor, in baza programului alimentar scolar, finantat de Guvern.

„Buna seara. Nu stiu daca anul trecut ati intampinat probleme cu laptele si painea care o primesc copii la scoala, noi in clasa in care am fost am avut copii care s-au imbolnavit din cauza laptelui si am renuntat sa le mai dam! Anul acesta se pare ca sunt probleme cu painea”, a fost mesajul unuia dintre parinti.

produs de panificatie mucegait

Altcineva a publicat o fotografie cu un corn din care parea ca a muscat deja cineva.

produs de panificatie muscat

Parintii spun ca le-au interzis copiilor lor sa mai manance din astfel de produse si cer masuri urgente din partea autoritatilor si a conducerii scolii, mai ales ca nu este prima oara cand se intampla acest lucru. Din discutiile purtate de parinti in sectiunea de comentarii a postarilor respective, anul trecut au existat probleme inclusiv cu laptele distribuit, unii copii suferind probleme de sanatate dupa consum.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mancare scoala Pranz copii

Articole recomandate

Citeste si despre