Milionarul care a dezvaluit recent ca are peste 100 de copii biologici

/ / Modificat: 2024-08-29
Milionarul care a dezvaluit recent ca are peste 100 de copii biologici

 

Pare o poveste desprinsa dintr-un film, insa este cat se poate de adevarata. Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri spune ca are peste 100 de copii biologici. A ajuns la aceasta cifra dupa ce a inceput sa doneze constant material genetic. 

Pavel Durov, CEO-ul Telegram, nu este casatorit, insa este tatal biologic a nu mai putin de 100 de copii. El a facut dezvaluirea recent si a spus cum a ajuns sa doneze constant material genetic. Totul a inceput in urma cu 15 ani, cand un prieten care se confrunta cu probleme de fertilitate l-a rugat sa il ajute, donand material genetic. Initial, Durov a crezut ca este o gluma. Dupa ce a donat prima data a mai facut-o de cateva ori, ajungand ca la 39 de ani sa fie tatal biologic a peste 100 de copii, imprastiati in 12 tari. 

”In urma cu cincisprezece ani, un prieten de-al meu m-a abordat cu o cerere ciudata. Mi-a spus ca el si sotia lui nu puteau avea copii din cauza unei probleme de fertilitate si mi-a cerut sa donez sperma la o clinica pentru ca ei sa aiba un copil. Am ras in hohote inainte sa realizez ca vorbea foarte serios. Seful clinicii mi-a spus ca 'materialul donator de inalta calitate' era insuficient si ca era datoria mea civica sa donez mai multa sperma pentru a ajuta anonim mai multe cupluri. Acest lucru parea suficient de nebunesc pentru a ma face sa ma inscriu pentru donarea de sperma”, a scris Pavel Durov, pe Telegram. 

In urma donarilor repetate, barbatul a ajutat peste 100 de cupluri infertile sa aiba copii. CEO-ul Telegram a mai spus ca s-a oprit din a mai dona material genetic in urma cu cativa ani, insa cel putin o clinica unde a donat inca mai are material genetic care ii apartine, congelat.

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mondenitati Tata copii

Articole recomandate

Citeste si despre