Mobilizare in disparitia unui baietel de trei ani din Germania. Copilul a fost gasit intr-un loc total neasteptat, dupa ore de cautari

/ / Modificat: 2024-08-04
Mobilizare in disparitia unui baietel de trei ani din Germania. Copilul a fost gasit intr-un loc total neasteptat, dupa ore de cautari

 

Un copil de trei ani, disparut sambata seara in orasul Gelsenkirchen din vestul Germaniei, a declansat o ampla operatiune de cautare a Politiei locale. Tatal baiatului a contactat autoritatile, declarand ca fiul sau disparuse aparent din gradina in timp ce nu era supravegheat.

Politia, pompierii si numerosi vecini au inceput imediat sa caute copilul in zona din jurul casei. La operatiunile de cautare au participat zeci de persoane, inclusiv un caine special antrenat si drone, pentru a acoperi cat mai eficient terenul.

Dupa doua ore de cautari frenetice, baiatul a fost descoperit cu ajutorul unei camere cu termoviziune. Spre usurarea tuturor, copilul era adormit intr-un teanc de rufe intr-un sifonier din locuinta sa. Potrivit Politiei germane, baiatul a fost gasit nevatamat, punand astfel capat unei serii de ore tensionate pentru toti cei implicati.

"Probabil ca acel loc i s-a parut frumos si linistit. Sau rufele miroseau ca mama si tatal lui", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei germane, potrivit Agerpres.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre