Momentul socant in care asfaltul se surpa pe o strada din Sectorul 6, iar masina si copilul aflat in ea cad in groapa imensa

/ / Modificat: 2024-10-10
Momentul socant in care asfaltul se surpa pe o strada din Sectorul 6, iar masina si copilul aflat in ea cad in groapa imensa

Un incident nefericit a avut loc miercuri dimineata in Sectorul 6 din Bucuresti, cand o masina a cazut intr-o groapa aparuta in urma surparii asfaltului. Acesta a cedat brusc dupa ce o masina de salubrizare a trecut prin zona.

Femeia care se afla la volan tocmai iesise din vehicul, dar s-a intors in craterul format pentru a-si salva copilul, care cazuse inauntru imediat dupa ce s-a dat jos din masina.

Evenimentul s-a petrecut pe Soseaua Orhideelor, in jurul orei 08:00, intr-o zona care asigura accesul catre o unitate de invatamant, conform informatiilor furnizate de Politia Capitalei. Aceasta a adaugat ca terenul este proprietatea unei firme private, asociata cu o fosta fabrica de tutun.

Femeia a sarit imediat in groapa

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere si difuzate de observatornews.ro ilustreaza momentul in care femeia de 43 de ani a coborat din masina exact cand asfaltul s-a surpat. Desi a reusit sa se echilibreze pe marginea gropii, s-a aruncat in interior pentru a-si recupera copilul, care fusese „inghitit” de asfalt. Dupa cateva momente tensionate, a reusit sa-l scoata pe baiatul de 5 ani, cu ajutorul trecatorilor.

Surparea a avut loc deasupra unei conducte

In urma incidentului, Primaria Sectorului 6 a emis un comunicat in care a clarificat ca surparea nu s-a produs in curtea unei institutii de invatamant, ci pe un teren privat. „Dorim sa corectam informatiile difuzate. Incidentul a avut loc pe calea de acces din strada Regiei 2, care apartine unei societati comerciale.

Aici a functionat inainte de '89 o fabrica de tigarete. Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilitati, unde au avut loc lucrari anterioare. Greutatea cumulata a masinii parcate si a vehiculului de salubrizare oprit pentru ridicarea gunoiului a contribuit la surpare. Primaria Sectorului 6 nu a efectuat lucrari in zona, iar retelele de utilitati sunt gestionate de Primaria Municipiului Bucuresti,” se mentioneaza in comunicat.

Sursa: hotnews.ro

 

Taguri Accident

Articole recomandate

Citeste si despre