O adolescenta din Ploiesti s-a aruncat de la etajul 2 dupa ce a visat ca este urmarita de cineva

/ / Modificat: 2024-10-16
O adolescenta din Ploiesti s-a aruncat de la etajul 2 dupa ce a visat ca este urmarita de cineva

 

O intamplare tragica s-a petrecut in Ploiesti, unde o adolescenta de 14 ani a fost la un pas de moarte dupa ce a sarit de la etajul doi al apartamentului sau. Incidentul a avut loc in primele ore ale diminetii, in jurul orei 4:00, cand mama fetei a alertat politia despre situatia dramatica.

„Politistii Sectiei nr. 3 de Politie Ploiesti au fost sesizati (...) cu privire la faptul ca fiica sa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului in care locuiesc”, au declarat autoritatile.

La fata locului, politistii au gasit-o pe adolescenta grav ranita, fiind ulterior transportata la spital pentru tratament medical de urgenta.

In timpul audierii, fata le-a explicat politistilor ca a avut un cosmar in care era urmarita de cineva, s-a trezit speriata si, intr-un moment de panica, s-a aruncat pe fereastra. A cazut de la o inaltime de aproape sase metri, insa, din fericire, a supravietuit, chiar daca a suferit rani serioase.

Desi ancheta este in desfasurare, autoritatile au exclus pana in acest moment consumul de substante interzise si nu au fost identificate probleme comportamentale anterioare. Fata locuieste impreuna cu mama si sora ei mai mica, iar surse din ancheta mentioneaza ca, in ultimele luni, adolescenta nu a frecventat scoala din cauza mutarilor frecvente ale familiei.

Politistii continua investigatiile pentru a determina toate circumstantele acestui eveniment nefericit.

 

Taguri Adolescenta Incident

Articole recomandate

Citeste si despre