O fetita de 3 ani a ajuns drogata la spital dupa ce ar fi mancat o prajitura. Mama spune ca micuta nu se mai oprea din ras

/ / Modificat: 2024-07-05
O fetita de 3 ani a ajuns drogata la spital dupa ce ar fi mancat o prajitura. Mama spune ca micuta nu se mai oprea din ras

 

Incident grav la Constanta: o fetita de trei ani a fost internata de urgenta la Spitalul Judetean, adusa de mama cu simptome care sugerau o supradoza. Testele de sange au relevat prezenta canabisului, ceea ce reprezinta o premiera in Romania pentru o varsta atat de mica.

„Este vorba despre un pacient minor de trei ani, internat prin serviciul de urgenta. La sosirea in spital, copilul prezenta somnolenta, fiind suspectat de ingestia unor substante necunoscute. Testele toxicologice au confirmat prezenta substantelor interzise. Echipa noastra medicala a administrat tratament de specialitate, iar dupa mai mult de 24 de ore de spitalizare si monitorizare atenta, starea copilului s-a imbunatatit considerabil si a fost externat in siguranta”, a declarat Crina Kibedi, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Constanta.

Mama a observat ca fetita nu se mai oprea din ras

Mama si copilul au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta dupa ce femeia a observat ca fetita nu se oprea din ras, urmata de o stare de somnolenta. Medicii au suspectat consumul de substante stupefiante si au efectuat testele necesare, confirmand prezenta canabisului, conform replicaonline.

Mama fetitei a fost testata si ea, rezultatul fiind negativ. Personalul medical a solicitat interventia ofiterilor de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, care au audiat-o pe mama copilului.

Din primele informatii, mama fetitei este cetatean olandez si lucreaza ca navigator pentru o companie din Tarile de Jos, in timp ce tatal copilului este cetatean roman din judetul Constanta.

Mama a declarat anchetatorilor ca fetita ar fi consumat prajituri, jeleuri si bomboane dintr-un magazin din Olanda. Politia investigheaza doua posibile scenarii: fie copilul a mancat o prajitura sau bomboana cu canabis, fie a fost expusa pasiv la consumul de astfel de substante de catre o persoana din apropiere. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Droguri copii

Articole recomandate

Citeste si despre