O mama isi lasa fiica de 2 ani acasa singura cat timp este plecata la serviciu. Spune ca fetita se poate descurca singura

/ / Modificat: 2024-02-09
O mama isi lasa fiica de 2 ani acasa singura cat timp este plecata la serviciu. Spune ca fetita se poate descurca singura

 

Desi in multe tari, legile interzic parintilor sa isi lase copiii singuri acasa pana cand acestia implinesc o anumita varsta, uneori, parintii incalca aceste reguli atunci si considera ca copilul lor este suficient de matur pentru a ramane singur. 

Probabil ca putem fi cu totii de acord ca a lasa acasa un adolescent responsabil sau chiar cativa adolescenti nu este o mare problema. Dar probabil ca nu avem aceeasi parere despre copiii mai mici, in special despre cei mici. 

O mama din China a marturisit ca isi lasa singura acasa fiica de 2 ani, iar micuta se poate descurca cat timp ea este plecata la serviciu. 

Teng isi urmareste pe camerele de filmat fiica 

Mama, al carei nume de familie este Teng, locuieste in provincia Zhejiang din estul Chinei. La fel ca majoritatea parintilor este ocupata si trebuie sa mearga zilnic la munca. 

Conform South China Morning Post, Shaanxi TV a relatat ca Teng este de parere ca fiica ei de 2 ani poate ramane singura acasa cat timp ea merge sa lucreze in restaurantul pe care il administreaza. Spune ca micuta este destul de independenta si o supravegheaza video.  

Teng a explicat ca si-a urmarit fiica pe filmarea de supraveghere si ca aceasta se descurca bine. Se pare ca inregistrarea video o arata in pijamale in pat, luand o sticla de lapte, folosind baia si, mai tarziu, band dintr-o sticla de apa. 

"Am descoperit ca isi aminteste fiecare cuvant pe care i-l spun. Sunt foarte multumita", a declarat aceasta pentru postul de televiziune.

Reactiile pe retelele de socializare au fost mixte, a relatat Shaanxi TV. Multi oameni au fost socati de faptul ca Teng ar fi lasat-o pe fata singura.

"Oh, Doamne! Ce fel de copil zana de doi ani este acesta?", a comentat cineva.

"Este prea periculos. Ce se intampla daca are loc ceva neasteptat?", a intrebat o alta persoana.

Altii nu au fost insa atat de socati de gestul mamei:. "Fiica mea este la fel de matura ca aceasta fetita. Sunt foarte emotionata", a marturisit o alta mamica. 

 

Taguri Copil singur acasa

Articole recomandate

Citeste si despre