O mama si-a ucis copii dupa ce a crezut ca sunt zombie. Detalii cutremuratoare. Cazul a devenit scenariu de film

/ / Modificat: 2023-08-04
O mama si-a ucis copii dupa ce a crezut ca sunt zombie. Detalii cutremuratoare. Cazul a devenit scenariu de film

O mama din SUA si-a ucis cei doi copii pentru ca a crezut ca sunt zombie. Femeia a fost condamnata la inchisoare pe viata pentru fapta oribila, fara sa aiba drept la eliberarea conditionata. De asemenea, aceasta a fost banuita ca ucis-o chiar si pe fosta sotie a partenerului sau de viata.

Barbatul a fost si el acuzat in proces. In momentul in care si-a aflat sentinta, femeia nu a avut niciun regret sau emotie. 

„Este cel mai socant lucru pe care mi-l pot imagina, acela ca o mama si-a ucis proprii copii si sa vad ca nu aveti niciun fel de remuscari pentru ce ati facut. Chiar si stand aici azi, nu aveti nicio urma de regret pentru ce ati facut”, au spus procurorii. 

Filmul tragediei 

Cei doi copii au fost vazuti in viata ultima oara in luna septembrie 2019. La scurt timp, mama lor s-a casatorit, iar cu cateva saptamani inainte prima sotie a partenerului sau a murit in somn. La autopsie, medicii legisti au descoperit ca femeia fusese asfixiata. 

In noiembrie 2019, rudele femeii au cerut ca politia sa faca cercetari pentru ca nu mai stiau nimic de copii. Initial, femeia le-a spus oamenilor legii ca micutii sunt la un prieten in Arizona. Politistii nu au crezut insa spusele acesteia, iar a doua zi au revenit la domiciliul ei cu mandat de perchezitie. Femeia si iubitul sau disparusera de acasa. Au fost gasiti cateva luni mai tarziu in Hawaii. 

Dupa lungi cercetari si investigatii, oamenii legii au descoperit ramasitele copiilor in curtea partenerului femeii. 

Aceasta, cat si iubitul sau faceau parte dintr-o secta radicala mormona, care se pregatea pentru apocalipsa. Povestea este insa mult mai complicata de atat. Inainte sa dispara cei doi copii, tatal micutilor le-a povestit politistilor ca femeia avea viziuni. El a intentat divortul in vara 2019, iar fratele femeii l-a impuscat mortal. Cateva luni mai tarziu si acesta a fost gasit mort. 

In timpul procesului, un martor a povestit ca femei credea ca oamenii din viata ei au fost stapaniti de spirite rele si transformati in zombie. 

Lori Vallow Daybell, inculpata: „M-au vizitat mai multi ingeri, mi-au vorbit si chiar s-au manifestat intr-un anume fel. Datorita acestor interactiuni, stiu sigur ca copiii mei sunt fericiti si ocupati in lumea spiritelor”.

Cazul a devenit intre timp si subiect de film, difuzat pe o platforma de streaming.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme doar pentru parinti

Articole recomandate

Citeste si despre