O tanara insarcinata in 4 luni a murit la Maternitatea Bacau dupa 12 ore de agonie. Sotul acuza medicii: "Au spus ca are o cadere psihica"

/ / Modificat: 2024-04-02
O tanara insarcinata in 4 luni a murit la Maternitatea Bacau dupa 12 ore de agonie. Sotul acuza medicii:

 

Un nou caz tras la indigo precum cel al Alexandrei din Botosani s-a petrecut la Maternitatea Bacau, unde o tanara insacinata in 4 luni a murit dupa ce medicii au lasat-o sa astepte 12 ore pana sa o opereze. 

Femeia s-a prezentat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau cu dureri abdominale, stari de voma, frisoane si febra. 

Dupa ce au consultat-o, medicii au constatat ca sarcina se oprise din evolutie, insa nu au operat-o imediat. Au lasat-o sa agonizeze inca 12 ore dupa consultatie, dupa cum sustine sotul tinerei. Starea ei s-a degradat, iar in cele din urma corpul ei a cedat. 

Acuzatii grave la adresa Spitalului Judetean Bacau

Familia femeii este revoltata, iar sotul tinerei da vina pe medicii pentru moartea acesteia. El a depus mai multe reclamatii la politie, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

„Mi-a comunicat Maria ca din trei medici, ea spunea ca are o problema, o doare abdomenul si trei medici au spus ca are o cadere psihica. Din pacate, Maria a murit. Cel putin medicul care a fost de garda la sectia chirurgie ATI, care a fost medic de garda in noaptea aia, mi-a dat niste explicatii, care, in momentul ala, mai tare m-au bagat in ceata, nu era nimic concret, foloseau doar termeni medicali. Chiar nu puteam sa stau sa caut pe Google fiecare cuvant. Doctorul care a operat-o de parascopie, care a luat decizia sa o opereze, acuza inclusiv ca ar fi fost ceva patologic si ca biologia nu o putem controla noi”, a spus barbatul pentru digi24.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie Drama

Articole recomandate

Citeste si despre