Perchezitii la Spitalul din Ilfov, la sectia unde a lucrat medicul fals timp de 10 ani

/ / Modificat: 2019-12-04
Perchezitii la Spitalul din Ilfov, la sectia unde a lucrat medicul fals timp de 10 ani

Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov este vizat de perchezitii de amploare ale politistilor de la investigatii speciale din cadrul Politiei Capitalei.

Anchetatorii suspecteaza ca mai multi medici si asistente din aceasta institutie ar fi facut fise false de internare, dar si intreruperi ilegale de sarcina, ca sa deconteze mai mult bani de pe urma acestor proceduri, porivit unui comunicat transmis de Politia Capitalei.

Pe cine vizeaza ancheta

Ancheta politistilor vizeaza 7 persoane, 7 cadre medicale, medici si asistente, care ar fi efectuat intreruperi de sarcina in cadrul acestui spital. Acestea  ar fi efectuat si internari false pe numele pacientelor, fara ca acestea sa stie, pe care mai apoi le decontau la casa de asigurari de sanatate a municipiului Bucuresti.

Prejudiciul adunat in decurs de 4-5 luni este destul de mare si se ridica la cateva zeci de mii, pe care politistii incearca sa-l descopere. Acestia au ridicat documente si au discutat cu medicii de acolo.

Bulgarele s-a rostogolit dupa ce medicul fals, Raluca Barsan, care a lucrat timp de 10 ani la sectie de ginecologie, si alte cadre sanitare din spital au facut denunturi despre ceea ce se intampla in aceasta sectie.

Taguri Medic fals

Articole recomandate

Citeste si despre