Peste 135.000 de copii si parinti au sarbatorit impreuna Ziua Copilului la 1uniFEST!

/ / Modificat: 2024-06-05
Peste 135.000 de copii si parinti au sarbatorit impreuna Ziua Copilului la 1uniFEST!

Dupa ce a facut Ziua Copilului zi libera nationala, echipa Itsy Bitsy a reusit sa creeze cel mai mare festival de joaca pentru copiii si parintii din Romania - 1uniFEST. Anul acesta, de ziua lor, copiii au descoperit un parc plin de surprize pe gustul lor, au sarbatorit prima zi de vara cu multa bucurie si joaca, cu mii de provocari si surprize si cu cel mai drag cadou – parintii alaturi.

Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si Dj Dodi au fost gazdele 1uniFEST intr-un parc plin cu decoruri de poveste, jocuri, muzica, dans, teatru, magie, film, multe surprize si cadouri, personaje iubite de cei mici, intreceri sportive, mancaruri si bauturi gustoase, dulciuri, parinti alaturi si multi prieteni. Toate aceste lucruri au fost puse la dispozite gratuit participantilor pe o suprafata de peste o suta de mii de metri patrati. Altfel spus, un parc intreg s-a transformat, pentru o zi, in cel mai tare loc de joaca! 

Festivalul a oferit peste 200 de ateliere si activitati in aer liber realizate de cei peste 120 de parteneri Itsy Bitsy, iar mai bine de 800 de oameni au pregatit evenimentul si au oferit copiilor peste 30000 de cadouri in cele peste 11 ore de distractie.

Copiii au transmis la radio, in direct din parc, timp de 10 ore. In Radiomobilul Itsy Bitsy au intrat si au transmis mesaje de sarbatoare intregii tari zeci de copii, dar si invitati speciali, precum artista Cristina Balan, care le-a cantat in direct celor mici “La multi ani!”. 

De dimineata si pana seara tarziu, copiii au gasit la 1uniFEST sute de motive de sarit in sus de bucurie impreuna cu SuperEroii Itsy Bitsy. Alaturi de ei au avut ocazia sa-si antreneze toate puterile la activitatile pregatite special pentru a le oferi o zi memorabila: zbor pe matura, masinute conduse cu puterea mintii, animatii VR, baloane de sapun, confetti, vata de zahar, piscine cu bile, pictura pe fata, pe panza, pe borcane si pe tricouri, desene pe masini adevarate, baloane, plaja cu nisip ca la mare, panou de catarare, concursuri diverse si cate si mai cate.

Creativitatea, prietenia, bucuria si puterea bunatatii au fost antrenate prin jocurile si activitatile sustinute de partenerii: Academia 161, ARCUB, Asociatia SAMAS, Asociatia HELP Autism, Asociatia “Da, poti!” cu fondatoarea ei, Beatrice Busuioc, cunoscuta de public ca Supernanny, Buzunarel.ro, Cercetasii Romaniei, Crucea Rosie Romana, Editura DPH, Editura Nemira, ESPERE cu Cati Calin, Etos Academy, Fischer International, Homeless Animal Hospital, Lumea de Poveste, Magia Lutului, Majook, Monterra, Organizatia Umanitara Concordia, Picteaza 3D, Podul lui Sfredelus, Professor Puzzle, SOS Satele Copiilor, Scoala de dragoni, Scoala de Joaca, Tie Dye Romania, Asociatia Impreuna cu Zambet.

Superputerea curajului a fost activata de Bitsy si de echipele Agentiei Nationale Antidrog, Centrului de Siguranta Auto, Inspectoratului pentru situatii de urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti Ilfov, Mindhub Bucuresti – Unirii si Politiei Romane.

Energia a fost antrenata prin demonstratii si activitati sportive jucause pregatite de Art Therapy Center, Asociatia KinetoBebe, Bucharest Sport Club, Clubul Sportiv AKURA, Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, Clubul Sportiv Steaua Rangers, Muzeul Fotbalului, Scoala de Sah, Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes cu Paul Igret.

O mare bucurie a fost pentru cei mici intalnirea cu toti SuperEroii Itsy Bitsy, care au sustinut, pe scena mare a festivalului, premiera musicalului interactiv “Supereroii Copilariei”. Pe scena au urcat, de asemenea, peste 500 de artisti mari si mici de la: Academia de Talente Contrapunct, Academia Campionilor Pro-Miscare, Anastasia Haiducu, Andra Gogan’s Academy, DAVIDans, Elite Dance Studio, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Marili, Mosaic Art, Mike’s School of Dance, Music All, Raluca Andrei si Fetite cu Codite, STEYsha School of Irish Dance, Sunetul Muzicii, Victoria Dance Studio, Lunatech Sound cu artistii  Miruna Ungureanu, Gabriel Mardare, Mariuca Stan Muraru, Antonia Ciofu, Charlize Maalouf.

La umbra copacilor, la Scena Povestilor, a fost loc de popas pentru copiii si parintii care s-au bucurat de relaxare, de spectacolele sustinute de Teatrul Improteca, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Sufletos, Artis Studio si Scoala de Dragoni, de momente de magie cu Bogdan Muntean si de demonstratii sportive oferite de CS Akura, CS Ritmica, Laurentiu Mogos, Viorica Firoiu si Paul Igret.

De asemenea, familiile au avut ocazia sa admire si o selectie de automobile istorice inedite, organizata de Retromobil Club Romania, filiala Bucuresti. Unele dintre „bunicutele pe 4 roti” expuse au o vechime de peste 70 de ani.

Pentru ca petrecerea sa dureze cat mai mult, copiii si parintii au avut o oferta delicioasa de mancaruri, de deserturi in zona de Food Trucks. Iar seara s-a incheiat cu relaxarea oferita de cinematograful amenajat in aer liber, unde a rulat animatia „Super Mario Bros: Filmul” (Illumination Entertainment, 2023, AG – dublat in limba romana).

Au fost milioane de zambete pe fetele copiilor si parintilor prezenti la 1uniFEST 2024. Participantii au plecat acasa cu peste 10.000 de fotografii gratuite, dar mai ales cu cea mai de pret amintire, a unei zile de joaca petrecuta impreuna!

1uniFEST a fost un eveniment - festival gratuit, organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primariei Sector 3 si sustinut de: AQUA Carpatica Kids, Artesana, Asiguropedia, Asociatia Parintilor Isteti, Auchan, Autan®, BCR si Scoala de Bani, Bebe Tei, Big Little Festival, Biskrem, Blephaclean, British Council, Crystal Dental Clinic, Dalin, Danonino, De-a joaca, Decathlon Romania, Didacto, DupaNoi, ETi, Fundatia Orange, Gerovital Kids, Groupama, HARIBO, HILS Development, HiPP, Hyabak, IKEA, Infacol, Innergy, Joie Baby Romania, JULAND by Oti, Laboratoires Théa Romania, La Roche-Posay, LEGO, Litoralulromanesc.ro, Logiscool, McVities, Medikali, Minunino, Nestlé, Noriel, Olympus, Papi, POM-BÄR, PPC, PRIVESTE IN VIITOR cu Essilor, REHAU Window Solutions, SanoVita, Sudocrem, Sugus, Suzuki, Synevo, Tedi, Tempo, Therme Bucuresti, Töpfer, UNSAR, Veruvis Kids, Wonder FAMILY FEST si World Class.

 Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre