Prea grasa pentru a se simti gravida!

/ / Modificat: 2007-03-06
Prea grasa pentru a se simti gravida!





 

O americanca de 190 de kg a dus sarcina noua luni fara sa aiba habar. Americanca April Branum s-a dus la spital saptamana trecuta acuzand dureri de stomac si s-a intors acasa cu un bebelus in brate, desi ea si partenerul ei pierdusera de mult speranta ca ar putea avea un copil. Cand femeia s-a prezentat la camera de garda, medicii au decis sa-i faca o ecografie abdominala pentru a stabili cauza durerilor. April Branum a fost socata sa afle ca este insarcinata in luna a noua, foarte aproape de punctul de a aduce pe lume  pruncul. Micutul s-a nascut prin cezariana vinerea trecuta, cantareste 3,3 kg si este perfect sanatos.

"De obicei iti dai seama ca esti gravida, dar in cazul meu nu aveam cum", a explicat femeia in varsta de 39 de ani, aratand cu un gest elocvent spre trupul ei masiv. Femeia a explicat ca are o greutate de 190 de kilograme si n-ar fi avut cum sa bage de seama ca i-a mai crescut burta si asa uriasa. Ea a mai spus ca nu a avut niciun fel de greturi si nu a simtit copilul miscand in pantece pana in momentul in care medicii nu i-au spus ca e gravida.

Cel mai socat a fost insa logodnicul ei, care si-a vazut toata viata data peste cap in clipa in care se astepta mai putin. Din fericire, April lucra ca baby-sitter, astfel ca are experienta in ingrijirea copiilor. Trezindu-se parinti din senin, cei doi au avut un moment de disperare, dandu-si seama ca nu au nimic pregatit pentru micut: nici camera, nici hainute, nici macar scutece. Prietenii si vecinii le-au sarit in ajutor, astfel ca atunci cand au adus pruncul acasa au gasit un patut, o masa de infasat si diverse accesorii necesare ingrijirii copilului. Bebelusul va dormi in camera parintilor circa o luna, pana cand biroul va fi reamenajat si transformat in dormitor pentru copil.

(Stela Spataru)

Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei

6 Martie 2007

Articole recomandate

Citeste si despre