Principalul suspect in cazul mortii Raisei a fost retinut. Are doar 15 ani si este verisorul micutei

/ / Modificat: 2024-05-29
Principalul suspect in cazul mortii Raisei a fost retinut. Are doar 15 ani si este verisorul micutei

 

Politistii au retinut, miercuri, principalul suspect in cazul fetitei de doi ani gasita moarta intr-o rapa din Dolj. Surse din ancheta indica faptul ca suspectul este unul dintre verisorii Raisei.

Conform informatiilor, adolescentul in varsta de 15 ani, verisorul Raisei, a fost ridicat de politisti. Alaturi de el, a fost dus la audieri si tatal sau, care ar fi stiut despre faptele fiului sau.

Dovezile adunate de anchetatori sugereaza ca fetita a fost ucisa in casa in care locuia, iar ulterior, cadavrul a fost transportat de adolescent in locul unde a fost gasit de politisti.

Rezultatele necropsiei confirma ca Raisa a avut parte de o moarte violenta, iar incadrarea faptei a fost schimbata din ucidere din culpa in omor.

Raisa a disparut luni din fata casei unde se juca alaturi de alti copii si a fost gasita moarta pe camp, marti. Operatiunea de cautare a implicat peste o suta de politisti, pompieri si voluntari, inclusiv un elicopter. Fetita a fost descoperita fara viata intr-o rapa, la aproximativ 400 de metri de locul de unde disparuse, prezentand urme de violenta.

Parintii datori la camatari

Parintii Raisei, care lucreaza in Spania, au declarat ca au fost amenintati de mai multe ori cu moartea de catre camatari, avand datorii mari la acestia. Ei cred ca aceste amenintari ar putea fi legate de tragedia care a avut loc, o ipoteza pe care si anchetatorii o investigheaza dupa discutiile avute cu parintii.

"Da, avem datorii. Am spus la Politie ca am banuit. Am vorbit si cu comandantul care mi-a spus ca au cautat in zona aia de 3-4 ori si nu au gasit-o", au declarat parintii Raisei in cadrul unei emisiuni TV.

Intre timp parintii fetitei s-au intors in tara si au oferit primele declaratii. Acestia nu cred ca verisorul fetitei, in varsta de 15 ani, a actionat singur. Ei cred ca adolescentul ar mai fi avut un complice. 

"Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani, dar singur nu poate sa fie implicat. Complice mai are pe langa el, cineva mai in varsta.

Nici nu l-am crezut in stare, pentru ca o iubea prea mult", spune mama Raisei.

"De-asta nu ne vine sa credem (...).

Noi credem ca a fost omorata. Noi banuim pe toata lumea. Cine a facut sa plateasca", a spus tatal Raisei.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Drama copil

Articole recomandate

Citeste si despre