Se relanseaza Ioana Copilul Meu

/ / Modificat: 2005-11-22
Se relanseaza Ioana Copilul Meu





 

Din decembrie, revista "Ioana Copilul meu" va avea 16 pagini în plus si un target extins, la acelasi pret de 3,99 RON.

La aniversarea a doi ani de existenta, "Ioana Copilul Meu" vine în întâmpinarea nevoilor cititorilor sai, oferindu-le o revista mai bogata cu 16 pagini si cu un capitol special dedicat parintilor cu copii cu vârsta cuprinsa între 5 si 7 ani.

Incepând cu numarul de decembrie (disponibil la toate punctele de difuzare din data  de 24 noiembrie), cuprinsul revistei va contine interviuri, reportaje si povesti adevarate despre lumea copiilor si a parintilor si va aloca mai mult spatiu celor mai populare pagini printre care cele dedicate sanatatii mamei, interactivitatii dar si "Foto albumului".



"Dorim sa ne mentinem statutul de cea mai bine informata revista pe segmentul ei si sa ne continuam misiunea de a informa, educa si sprijini viitorii si actualii parinti", declara Susana Pletea, redactor – sef al revistei. "Astfel, noul format de 84 de pagini va pastra calitatea continutului, bazându-se în continuare pe colaborarea cu specialistii cei mai buni din domeniu. De exemplu, în numarul din decembrie, domnul doctor Eugen Tanase, seful lucrarilor obstetrica – ginecologie spitalul CF 2, Bucuresti si realizatorul rubricii Mamicile întreaba raspunde întrebarilor legate de anestezia epidurala



."



  

"Ioana Copilul Meu" se diferentiaza de publicatiile concurente prin layout–ul modern si elegant, articolele pertinente si documentate si prin faptul ca se adreseaza în egala masura ambilor parinti. „Sloganul nostru, Tot ce conteaza pentru mama si pentru tata, chiar este pus în practica! Nu trebuie sa uitam ca, în afara cazurilor exceptionale, un copil este crescut de mama si de tata. Primim un feed – back constant din partea tatilor, iar la seminariile "Ioana Copilul Meu" pe care le organizam anual, jumatate dintre participanti sunt de sex masculin", explica Susana Pletea.

Cu ocazia aniversarii "Ioana Copilul Meu" a fost lansata si pagina de forum pe Internet http://copilulmeu.burda.ro/. Cele mai interesante opinii pe o tema data se vor regasi numai în paginile revistei "Ioana Copilul Meu", promite redactorul – sef.

Articole recomandate

Citeste si despre