Stand-up comedy, DJ, delicii culinare, bauturi arizanale, piscina cu bile pe apa si alte suprize la The Garden Colosseum Mall, pe 3 si 4 august

/ / Modificat: 2024-08-01
Stand-up comedy, DJ, delicii culinare, bauturi arizanale, piscina cu bile pe apa si alte suprize la The Garden Colosseum Mall, pe 3 si 4 august

 

Intre 3 si 4 august, The Garden Colosseum Mall invita bucurestenii sa celebreze vara cu o serie de activitati recreative si surprize pentru toate varstele. In aceste doua zile, The Garden Colosseum se va transforma intr-un spatiu ideal pentru zilele toride de vara, unde vizitatorii se vor putea delecta cu preparate culinare, inghetata si bauturi artizanale, muzica pe toate gusturile si multe alte activitati in aer liber.

Atmosfera de vacanta, delicii culinare si bauturi artizanale

Sambata si duminica, atmosfera pe terasa The Garden Colosseum Mall va fi animata de un DJ care va mixa cele mai in voga genuri muzicale, aducand spiritul de vacanta mai aproape de vizitatori. Distractia va fi completata de RibbzVan, Sandwichology, Sweet Olive, Bere Grivita, Tricicleta Plimbareata si Throwback Coffee & Stories, care vor purta participantii intr-un adevarat spectacol culinar.

Vizitatorii se vor putea bucura de inghetata, burgeri, sandvisuri inspirate de meleagurile mediteraneene, hot dogs, dulciuri artizanale si multe alte delicii. In plus, vor avea la dispozitie cocktail-uri, fresh-uri, bere artizanala si o multime de bauturi racoritoare.

Activitati pentru cei mici

Cei mici vor fi si ei rasfatati in cele doua zile de eveniment si sunt invitati sa se bucure de distractie pe cinste pe terasa centrului comercial. Acestia pot participa la concursul de pistoale cu apa, la atelierele de tatuaje si codite si, mai ales, se pot juca intr-o piscina fascinanta cu bile pe apa.

Stand-up comedy cu Gabriel Gherghe

Sambata seara, incepand cu orele 20:00, Gabriel Gherghe, unul dintre cei mai iubiti comedianti ai momentului, va sustine un spectacol de stand-up comedy pe terasa The Garden Colosseum. Prezent de peste 8 ani pe scenele de stand-up comedy, Gabriel Gherghe a castigat o serie de premii si a sustinut peste 400 de spectacole in cele mai mari orase din tara, dar si in UK, Italia, Belgia, Olanda, Germania, Cipru si Luxemburg.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului Party in The Garden, puteti accesa www.colosseummall.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Comunicat de presa

Articole recomandate

Citeste si despre