Tanarul care l-a lasat pe minorul care a produs accidentul din Pantelimon a povestit cum s-a petrecut tragedia

/ / Modificat: 2024-08-06
Tanarul care l-a lasat pe minorul care a produs accidentul din Pantelimon a povestit cum s-a petrecut tragedia

 

Noi detalii ies la iveala despre cum s-a produs accidentul de langa Parcul Pantelimon in care un baiat de 9 ani a murit, iar o fata de 7 ani a fost grav ranita.

Tanarul de 19 ani, care era pasager in vehiculul implicat in accident, a oferit explicatii detaliate anchetatorilor despre circumstantele accidentului.

Acesta a declarat ca era prima data cand isi lasa prietenul de 17 ani, fara permis de conducere, sa conduca.

Potrivit relatarilor, tanarul de 17 ani a pierdut controlul volanului din cauza unei denivelari, virand spre stanga si lovind cei doi copii. Informatiile au fost confirmate de avocatul familiei victimelor.

Tanarul de 19 ani a fost audiat de procurori timp de cateva ore, iar adolescentul de 17 ani, responsabil pentru accident, a fost prezent la audieri, aflandu-se in arest preventiv.

Accidentul a avut loc acum o saptamana intr-o parcare situata langa Parcul Pantelimon.

Initial, tanarul de 19 ani conducea vehiculul, dar camerele de supraveghere au surprins momentul in care cei doi schimba locurile inainte de accident. Dupa incident, cei doi au parasit locul accidentului, dar s-au predat ulterior autoritatilor. In prezent, adolescentul aflat la volan este in arest preventiv, iar prietenul sau se afla sub control judiciar.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre